Γιώργος Κοψιδάς + squirting

Ο Γιώργος Κοψιδάς προσφέρει το καλύτερο squirting στην Ελλάδα!

Ο Γιώργος Κοψιδάς στο «Sex Podcast II» της Δάφνης Καραβοκύρη αναφέρθηκε στην επανάσταση που συνέβη μια περίοδο στη ζωή του αλλά πολύ περισσότερο για την τεχνική του squirting.

«Δεν νομίζω ότι το έχω χορτάσει. Έχω κάνει πολύ σεξ. Υπήρξε μια πενταετία που ήταν σεξουαλική επανάσταση. Δούλευα νύχτα τότε και προερχόμουν από έναν επώδυνο χωρισμό, ήμουν σαν το πληγωμένο θηρίο που….θα σας αυτώσω όλες!

…………….

Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση. Έχω κάνει πολύ σεξ και καλό σεξ, γιατί σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα».

Για την παρούσα σεξουαλική κατάσταση της ζωής του: «Έχει μειωθεί όσο μεγαλώνω η συχνότητα αλλά όταν συμβαίνει, συμβαίνει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που γινόταν και πριν 20 χρόνια. Απλά δεν γίνεται κάθε μέρα, μπορεί να γίνει κάθε δύο μέρες, μια βδομάδα».

Αποκάλυψε επίσης πως είναι γνώστης και του πως να ωθεί τις σεξουαλικές συντρόφους τους σε squirting:

«Επειδή ασχολήθηκα με το πως γίνεται και έμαθα ανατομία, στα χέρια μου σχεδόν όλες οι γυναίκες το έκαναν. Μία στις 10 άμα δεν το έκαναν είναι επειδή δεν αφήνεται για ψυχολογικούς λόγους!

Πολλοί μου έχουν ζητήσει συμβουλές και πολλές γυναίκες. Και πρόσφατα μια πρώην μου που ανακάλυψε από εμένα το squirting και ήταν αποκάλυψη και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “σε ευχαριστώ, από σένα το έμαθα” και ήταν πολύ χαρούμενη. Βέβαια, αποκλείεται να είναι πρώην μου. Γιατί αν ήταν πρώην μου θα το είχε ήδη μάθει. Είναι κάποια που δεν είχε υπάρξει μαζί μου».

|> Editorial Team

Editorial Team
Η Συντακτική Ομάδα του erotiCulture

της/του δημιουργού!

Ένας νόμος δεν αρκεί

Με το σύνθημα, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!