Η καλή μας αδερφή…

Η καλή μας αδερφή από το Λιβαδοχώρι Σερρών έκανε μπιντέ για να περάσει «Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια»* του θεάματος και στη σκηνή της βιοπάλης. Μια άλλη αδερφή της βιομηχανίας του θεάματος, αρκετά προβεβλημένη κι αυτή, είπε πως το «αδερφή» είναι βαρετό και παλιακό. Αυτή είναι του νέου λεξιλογίου (Newspeak) και δεν συμμερίζεται τις ακτιβιστικές ματαιοδοξίες της καλής μας αδερφής ούτε και την ανάγκη της για επανοικειοποίηση – του κώλου.

Η καλή μας αδερφή έχει γενέθλια στις 31 Ιουλίου και θα γίνει μια τρελή πενηντάρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να της ευχηθείτε για να τα έχετε καλά μαζί της… ανεβάζει και κατεβάζει εκπομπές, η καλή μας αδερφή… Της ευχόμαστε σύντομα να ανεβοκατεβάζει και κυβερνήσεις!

Η καλή μας αδερφή ψηφίζεται από την Αφροδίτη Γραμμέλη ΔΑΓΚΩΤΟ! Η «πτωχή πλην τίμια» και συνονόματη journalist φρονεί πως το «Αδελφές και παλικάρια»… γίναμε μαλλιά κουβάρια! Κι όλα αυτά από το Πρώτο Φλέγμα. Λαός και Κολωνάκι, με διάφορες ταυτότητες φύλου, ζούμε ένα ατελείωτο χαρωπό μπουλκουμέ, το «αμέρικαν κλαρινέ» ή αλλιώς «εμπιλκουμέ» όπου «Ο Πλανητάρχης» διεισδύει στην κουλτούρα της ΛΟΑΤΚΙ+ «Κοινότητας» με φαλλοκρατικές αξιώσεις.**

Η καλή μας αδερφή παραβίασε κάθε κανόνα δεοντολογίας και αστικής ευγένειας προκειμένου να πουλήσει δικαιωματικό σανό και ακτιβισμό του κώλου και εκ του ασφαλούς στα ΛΟΑΤΚΙ+ (κι όχι μόνο) πρόβατα.  Προφασιζόμενη την τεχνική της ανάκτησης λέξεων με αρνητική χροιά, ξεδίπλωσε τον άρρωστο ναρκισσισμό της εκφωνώντας σε πανελλήνια μετάδοση, στην υψηλή τηλεθέαση της Eurovision, το πόσο «καλή αδερφή» είναι: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ»

Καλύτερα αστή λεσβία και feminazi παρά επαρχιώτισσα λούγκρα κομπλεξική.

Η καλή μας αδερφή ενόσω γλείφει πατόκορφα την ακροδεξιά ΝΔ του Κυριάκου και της προσθέτει το άλλοθι του γκέι ηχοχρώματος, συμμετέχοντας σε διάφορα επικοινωνιακά τερτίπια της κυβέρνησης του Κυριάκου, αποφάσισε εσχάτως να επαναπροσεγγίσει και την παλιά του αγάπη, τον κλαρινογαμπρό Αλέξη, προκειμένου να αναδειχθεί περαιτέρω σε πολυκομματική λούγκρα.

Για την εθνική συμφιλίωση του πούστη, ρε γαμώτο.


* Η κινηματογραφική ταινία έκανε πρεμιέρα το 1972, που είναι και το έτος γέννησης της καλής μας αδερφής.

** Εδώ μπορεί να κατηγορηθώ άνετα για «φθόνο του πέους». Ο Αυστριακός απατεώνας, θεμελιωτής της ψευδοεπιστήμης της ψυχανάλυσης, έχει φροντίσει να τροφοδοτεί αενάως τα νεωτερικά και μετανεωτερικά ιδεολογήματα του κάθε ηλίθιου ινστρούχτορα και «επιστήμονα» του κώλου.

|> Venus Bitch

Venus Bitch
The Next Portal’s Lesbian

της/του δημιουργού!

Γιατί τα κορίτσια αποφεύγουν τη γυμναστική;

Η φράση κλειδί για όλα αυτά τα ζητήματα είναι «θέλουμε να κατανοήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!