Εθνική Παρτούζα

Ο ελληνόφωνος μπουλκουμές, ως «αμέρικαν κλαρινέ»… και όχι μόνο!

Η po(υ)stιά, έχοντας επίγνωση της κατάρας του χαμόγελου των θεών στα σχέδια των ανθρώπων, θα προσπαθήσει να διεισδύσει στο ερωτικό βάθος του ελληνόφωνου νεοραγιάδικου μπολιτισμού. Αφορμή και αιτία του πονήματος τούτου είναι η ενσωμάτωση της μιζέριας του ακραίου κέντρου στην ΛΟΑΤΚΙ+ ΝΔούλα που προσπαθεί εναγωνίως να καλύψει όλες τις εκλογικές στάνες.

Αυτό το ελληναράδικο gang bang θα το απολαύσετε μόνο εδώ, αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα… και κυρίως χωρίς λογοκρισία (uncensored)! Το playlist περιλαμβάνει αριστουργήματα του ελληνόφωνου πανηγυρτζίδικου mood, που οριακά καλύπτει τις ποσοστώσεις της γενικευμένης βλακείας του έθνους.

SNIK feat Ypo – DAB – Official Video Clip

Φωτογραφία: Intime

Επειδή είμαι σκληρός καριόλης, πήρα μια φωτο έμπλεη από την ξινίλα της δεξιάς και ακροκεντρώας κυράτσας και την απογείωσα, μέσω της εκτροπής/οικειοποίησης [détournement], στην ερωτική-ηρωική διαχρονία του Ελληνικού Πολιτισμού. 

Η αιθέρια και καλλίπυγος ύπαρξη (στα) αριστερά (της κεντρικής φωτο) έρχεται ξεκάθαρα και προκλητικά από τα βάθη των αιώνων, ως σύγχρονη Αφροδίτη, για να μας υπενθυμίσει πως η πατριδοκάπηλη δεξιά, με τον φιλελέρικο εθνικισμό του κώλου, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Ομορφιά και το Ελληνικό Κοσμοείδωλο.

Έχουμε εδώ ενδεχομένως την πιο αντιπροσωπευτική φωτο της κατσαπλιάδικης δεξιάς του #Κούλης Kyriakos Mitsotakis, που παριστάνει τον φιλελέρα κεντρώο.

Η ακροδεξιά κυράτσα παρακολουθεί, όχι με την δέουσα προσοχή, την ελληνόφωνη απαγγελία της ακροκεντρώας κυράτσας.

Ο #Κούλης μάζεψε τα καλύτερα (τα πιο πετυχημένα) λαμόγια της δεξιάς, της ακροδεξιάς και του ακραίου (εκσυγχρονιστικού) κέντρου στην μεγάλη δεξιά παράταξη του φιλελέρικου καζινοκαπιταλιστικού ελληναρισμού.

Και τ΄ αρχίδια μέσα…

ΥΣ. Βάλτε ελληνόφωνη ποσόστωση στα μπορντέλα (bordello). Ο βαρβάτος ελληνάρας δεν καυλώνει με την προσποίηση του οργασμού σε βαρβαρικές γλώσσες. Εθνικισμό στο γαμήσι ή εθνικισμός ούτε για τον πούτσο!

 

Η αιθέρια και καλλίπυγος ύπαρξη είναι η Eri Vlc 

|> Ο Δαίμων Του Έρωτα

Ο Δαίμων Του Έρωτα
Δαίμων (Δαήμων) Του Έρωτα / The Demon (Daimon) of Eros

της/του δημιουργού!

Κάθε μέρα γιορτή!

Ένα δημιουργικό μανιφέστο για την ημέρα της γυναίκας, για όλες τις ημέρες του ανθρώπου.

ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!