Υπέστη νευρικό κλονισμό…

Νευρικό κλονισμό υπέστη ομοφοβικός οργανωμένος οπαδός, συνειδητοποίησε ότι όλα τα συνθήματα μιλάνε για ομοφυλοφιλικό έρωτα.

Κλαίγοντας στο ντους πέρασε και το χθεσινό βράδυ ο Μάκης Δ., οργανωμένος οπαδός μεγάλης ελληνικής ομάδας, με τους δικούς του ανθρώπους να προσπαθούν ανεπιτυχώς να τον συνεφέρουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας βρέθηκε σε μεγάλο ντέρμπι μαζί με τους συντρόφους του, τραγουδώντας δυνατά τα συνθήματα στήριξης προς την ομάδα του. Ο περήφανος για τον ανδρισμό του και δηλωμένος ομοφοβικός οπαδός όμως, αποφάσισε για πρώτη φορά να εστιάσει πραγματικά στους στίχους των συνθημάτων, γεγονός που κλόνισε για πάντα τα πιστεύω και τα ιδανικά του.

Όπως εξομολογήθηκε μιλώντας στους φίλους του συνδεσμίτες, όλα τα τραγούδια μιλούσαν για ερωτικές περιπτύξεις με τους οπαδούς των αντιπάλων, με τις περιγραφές των πράξεων μάλιστα να είναι ιδιαίτερα γλαφυρές, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Παρατηρώντας τα χαμογελαστά πρόσωπα των διπλανών του ενόσω τραγουδούσαν, ο Μάκης άρχισε να κλαίει και χρειάστηκε ιατρική συνοδεία για να μεταφερθεί στο σπίτι του, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τους γονείς του, δεν τρώει τίποτα και μονολογεί απλά «δεν θέλω να κάνω τίποτα απ’ όλα αυτά που λένε τα συνθήματα», ξεσπώντας σε ουρλιαχτά και λυγμούς. Εμείς, παρακολουθούμε την ιδιαίτερη αυτή περίπτωση και θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Το Κουλούρι

|> Editorial Team

Editorial Team
Η Συντακτική Ομάδα του erotiCulture

της/του δημιουργού!

Ένας νόμος δεν αρκεί

Με το σύνθημα, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!